Arne de Jong versterkt het team als Front-end Developer

Ede, 29-03-2017. Na het aantrekken van Remko van Bezooijen in februari heeft Swigle Interactive B.V. zich opnieuw versterkt. Arne de Jong heeft zich op 13 maart bij de groep gevoegd als Front-end Developer. Hiervoor bekleedde hij een vergelijkbare functie bij CoachR Group B.V en in oktober 2015 stond hij zelf aan de wieg van Imagine Webdevelopment. 

Arne vervult binnen de organisatie de rol van Front-end Developer. Arne beschikt over een grote hoeveelheid specialistische kennis op het gebied van WordPress, HTML, CSS en UIX design, waarvoor hij twee Informatica-studies heeft gevolgd aan de Open Universiteit. Daarvoor verdiepte hij zich in elektrotechniek en ook is hij als vrijwilliger actief geweest als webmaster en geluidstechnicus bij diverse instanties.

De Jong is ontzettend blij met zijn nieuwe functie: Swigle is een bedrijf met een aantrekkelijk en divers klantenbestand. Daarnaast is het een flexibel IT-Team met een pro-actieve, kritische houding. Dit team denkt altijd in oplossingen om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Swigle levert dag in dag uit maatwerk en is niet bang om een uitdaging aan te gaan. 

Jelmer van Dulst, directeur bij Swigle, is erg blij met de komst van Arne: ‘Arne is een veelzijdig, vakkundig persoon met veel ervaring en kennis. Gezien zijn vorige functies verwacht ik dat hij gemakkelijk aansluiting kan vinden bij lopende en nieuwe projecten. Namens het hele team heet ik Arne van harte welkom.’ 

Bekijk hier Arne’s profielpagina.