mobile app ontwikkeling

Nu meer dan 70% van alle Nederlanders een smartphone heeft, moeten bedrijven en non-profit organisaties zich serieus gaan afvragen hoe mobile apps kunnen bijdragen aan de eigen communicatie- en bedrijfsdoelstellingen. Swigle ontwikkelt apps voor alle typen smartphones (iPhone, Android en Windows Phone) en tablets. Niet de veel besproken gadgets maar apps waar bedrijven en consumenten echt iets mee kunnen.

vertel ons uw ideeën

Swigle is specialist in de ontwikkeling van interactieve gebruiksapplicaties voor web en mobiel. Vertel ons uw ideeën en wij voorzien u snel van een eerste indicatie wat ontwikkeling van een en ander u zou kunnen gaan kosten. Zodra we op grond van ons toegezonden informatie en daarop volgende gesprekken voldoende inzicht hebben in de door u gewenste functionaliteit, dan ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte met een vaste projectprijs voor turnkey oplevering van de door u gewenste app.

go for the best

Zoekt u een app of mobiele website bouwer die echt met u mee wil denken? Die ingewikkelde en bedrijfskritische applicaties kan realiseren met veel gebruikersinteractie? Die stug doorgaat wanneer het voor andere partijen te lastig wordt? Die weet dat bij onvoldoende denkwerk vooraf de ontwikkelkosten van veel applicaties voor web en mobiel soms wegvallen tegen de kosten die na oplevering moeten worden besteed aan de daarop volgende aanpassingen,verbeteringen en onderhoud? Die daarom net even slimmer en beter doordacht probeert te werken dan de meeste andere bureaus? Neem dan nu even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Mobile apps

Heeft u plannen voor ontwikkeling van een eigen mobiele app om daarmee het nog steeds groeiende leger van smartphone gebruikers optimaal te kunnen bedienen, dan, dan helpen wij u ook graag.

We hebben ervaring met de ontwikkeling van op HTML5 gebaseerde apps die bij lage ontwikkelkosten probleemloos op alle smartphones en pc tablets draaien.

Meer weten?

Laat hier uw email adres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

« Terug naar expertise Neem contact op »