asterisk logo

geavanceerde telefoniediensten

Medewerkers van Swigle waren in het verleden als founder en developers betrokken bij Mobillion BV, een onderneming die in Nederland een toonaangevende rol had waar het ging om ontwikkeling en exploitatie van geavanceerde (mobiele) telefoniediensten.

In die rol hebben we veel ervaring opgedaan met de ontwikkeling van high traffic online telefoniediensten op basis van het open source platform Asterisk. Zo wordt tot op de dag van vandaag veel telefoonverkeer naar verschillende televisieprogramma’s afgewikkeld via een online telefoonplatform dat mede door Swigle medewerkers is ontwikkeld.

Via de gratis, open source software van Asterisk kan van iedere computer een intelligente voice communicatie server worden gemaakt. Op basis van Asterisk kunnen zonder bijkomende investeringen in hardware op software licenties allerlei op voice gebaseerde telefoniediensten worden gerealiseerd zoals bijvoorbeeld een computer gestuurde bedrijfstelefooncentrale (PBX), een call center met computergestuurde schakelfunctionaliteiten, maar ook complete interactieve voice response applicaties en systemen.

wij denken met u mee

Denkt u over de toepassing van computergestuurde spraakdiensten binnen uw onderneming? Of wilt u wellicht een keer brainstormen over de mogelijkheden van dit soort diensten binnen uw eigen bedrijfsvoering? Neem dan eens contact met ons op. Wij delen graag onze ruime ervaring op dit gebied en denken bijzonder graag met u mee.

Meer weten?

Laat hier uw email adres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

« Terug naar expertise Neem contact op »