complexere webapplicaties met veel gebruikersinteractiviteit

Hoewel er voorlopig nog altijd behoefte zal blijven bestaan aan webbureaus, ZZP-ers of handige familieleden die voor weinig geld eenvoudige informatie websites of webshops kunnen realiseren, is de toekomst naar onze mening toch aan de complexere webapplicaties met veel gebruikersinteractiviteit. Internet beheerst inmiddels vrijwel alle facetten van het menselijk leven. Mensen zijn altijd en overal online en willen om die reden snel online met bedrijven en organisaties kunnen interacteren.

Met het groeiend gebruik van handige apps voor mobiele telefoons, zullen via bestaande websites ook steeds meer interactieve gebruikersapplicaties worden aangeboden. Volgens recent onderzoek wordt inmiddels al 1 op de 3 aankopen via het internet gedaan, terwijl ongeveer de helft van alle kopers zich voor aankoop eerst goed op het internet oriënteert.

Ervaren internetgebruikers verwachten in toenemende mate dat zij via internet op interactieve wijze kennis kunnen maken met de eigenschappen, kenmerken, kosten, beschikbaarheid, toepasbaarheid en specifiek voor hun gebruikssituatie geldende voordelen van bepaalde goederen of diensten.

Om in die behoefte te kunnen voorzien, wordt van een bedrijf of organisatie online meer verwacht dan een platte catalogus, brochure of prijslijst. Moderne consumenten willen producten of diensten via PC, tablet of smartphone in hun gebruik kunnen bekijken. Ook willen ze specifieke producten krijgen aangeboden, die na invoer van gegevens over hun specifieke situatie de voor hun meest geschikte oplossing uit het totale productengamma worden bevonden.

wij denken met u mee

Om als organisatie of onderneming in deze consumentenbehoefte te kunnen voorzien, zult u zich met deskundigen moeten verdiepen in de mogelijkheden en voordelen van voor uw product- of serviceaanbod geschikte web- en/of mobiele applicaties. Wij denken daarbij niet alleen graag met u mee, maar kunnen deze ideeën vervolgens ook nog eens zelf voor u realiseren.

neem contact op

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op »

« Terug naar expertise Neem contact op »