gespecialiseerd in ontwikkeling van complexe applicaties voor web en mobiel.

Swigle als internet ontwikkelbedrijf dat is gespecialiseerd in de realisatie van complexere applicaties voor het web en mobiele telefoon. Swigle realiseert maatwerkoplossingen voor internet toepassingen met veel gebruikersinteractie en intelligentie die onder alle omstandigheden moeten blijven draaien.

Swigle beschikt over een klein, maar goed op elkaar ingespeeld ontwikkelteam dat alles kan bouwen wat klanten ons aan ideeën hebben voorgelegd. Vaak zijn die ideeën nog niet echt uitgekristalliseerd en helpen wij de klant om zonder kostbaar consultancy traject van idee tot een sluitend functioneel ontwerp te komen. Op dit ontwerp baseren wij vervolgens onze offerte voor levering van de gewenste website of applicatie tegen een vaste projectprijs.

In de realisatie van haar projecten maakt Swigle waar mogelijk gebruik van open source software en platformen om daarmee de ontwikkelkosten voor onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te beperken. Het Swigle team kan goed uit de voeten met de meest voorkomende open source platformen en is ook in staat om binnen open source omgevingen unieke maatwerkoplossingen te realiseren.

Swigle ontwikkelt websites en applicaties in HTML5 en CSS3, zodat gebruikers deze behalve op desktop PC’s en laptops door gebruikers ook goed te bekijken zijn op tablet pc’s en smartphones. Vanwege het gebruik van HTML5 en CSS3 is het in een later stadium ook mogelijk om delen van een website aan gebruikers aan te bieden in de vorm van specifiek te ontwikkelen apps voor tablet pc’s en smartphones .

In de realisatie van unieke oplossingen voor opdrachtgevers is het voor Swigle geen probleem om softwarekoppelingen te realiseren met specifieke randapparaten, insteekkaarten of bestaande database-omgevingen waarmee de beoogde applicatie gegevens moet gaan uitwisselen.

Waarom kiezen voor Swigle?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor Swigle, maar de belangrijkste redenen dat klanten kiezen voor en blijven bij Swigle zijn:

  • Jarenlange ervaring met web- en app-ontwikkeling
  • Techneuten die breder kijken dan de scope en pro-actief meedenken in projecten
  • Kleine club en daardoor geen onnodige overhead
  • Flexibiliteit en snelheid
  • Korte lijnen: je hebt direct contact met diegene die het werk uitvoert
  • Swigle levert kwaliteit en goede service
  • Onafhankelijk en daardoor niet gebonden aan een specifiek CMS of programmeertaal

het team

Neem contact op!

Laat hier uw email adres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk hier de Swigle bedrijfsbrochure: