Pro-actief, gestructureerd en kritisch meedenkend

Wat een plezier om met Swigle samen te werken! Ze denken pro-actief en kritisch mee, werken heel gestructureerd en zijn super snel met het vinden van oplossingen. En daarbij zijn het ook nog eens hele fijne mensen met wie het makkelijk schakelen is. Het resultaat is dan ook om trots op te zijn.

Annemiek Jonker, marketing Neckermann

Nerds’ die normaal Nederlands spreken

We werken graag samen met Swigle, omdat zij snel, flexibel en vakkundig onze technische vraagstukken oplossen. De mensen van Swigle denken mee, toetsen indien nodig en komen met oplossingen waar we soms zelf nog niet aan gedacht hebben. Als Longfonds vinden wij een goede prijs/kwaliteit verhouding heel belangrijk en ook die vinden we bij Swigle. En misschien wel net zo belangrijk, bij Swigle werken ‘nerds’ die normaal Nederlands spreken en dat maakt de samenwerking wel zo prettig.

Online team Longfonds

It has been a pleasure working with the Swigle team. They are always quick to respond to questions and requests; they think with us to help clarify what we want to do and in relation to the goal we are trying to achieve. By discussing together both what we want to do in relation to why we want to do it, the team has been flexible and creative in finding solutions without re-inventing the wheel. This has helped us achieve what we want while saving time and money.

ELP Team

Swigle heeft voor Direct Solar, een nieuwe dochteronderneming uit de Natec groep, een nieuwe website ontwikkeld. Het ging daarbij om een niet alledaags project met veel interactiviteit, berekeningen, online bestelmogelijkheden en informatieverstrekking via verschillende mediavormen.

Om vast te stellen hoe de website er precies uit moest komen te zien, en welke functionaliteiten daarbij zouden moeten worden gerealiseerd, heeft Swigle vooraf een uitgebreide inventarisatie gedaan. In een functioneel ontwerp is vervolgens nauwgezet en in begrijpelijke taal gepresenteerd welke functionaliteiten zouden worden ingebouwd en wat die zouden moeten doen. Hierdoor was het voor ons heel duidelijk wat wij konden verwachten van de website. Dit terwijl wij in het verleden in samenwerking met andere partijen helaas vaak hebben ervaren dat er gaandeweg het ontwikkeltraject een groot verschil ontstond tussen onze verwachtingen en het uiteindelijke resultaat. Door de benadering die Swigle hanteert, is dat wat ons betreft op een zeer gestructureerde wijze ondervangen.

Tijdens de ontwikkeling ontstaan er toch altijd nieuwe inzichten die leiden tot aanvullende wensen. De medewerkers van Swigle zijn gedurende het gehele traject altijd zeer bereid geweest om te zoeken naar oplossingen en deze mee te nemen in de ontwikkeling van de website. Ook hierbij is voor aanvang van de werkzaamheden altijd duidelijk omschreven, wat er gebouwd zou worden en tegen welke kosten.

Ik heb het als zeer plezierig ervaren hoe Swigle oplossingsgericht meedacht om nieuwe functionaliteiten zo kosteneffectief mogelijk te implementeren. Vaak zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en zij konden altijd in begrijpelijke taal uiteenzetten wat deze mogelijkheden waren.

De reden dat veel functionaliteiten op meerdere manieren konden worden gebouwd, komt ondermeer door de vakkennis en ervaring, die binnen het Swigle team aanwezig is. Wensen die in trajecten met andere websitebouwers niet verwezenlijkt konden worden, behoorden nu in een keer wel tot de mogelijkheden.

Bij Swigle denkt men graag mee en wordt zeker niet snel voor de makkelijkste weg gekozen. De samenwerking heb ik gedurende het hele traject als zeer prettig ervaren en ik kan een ieder aanbevelen om de bouw van een website aan Swigle toe te vertrouwen. Swigle is een betrouwbare partij die werkt als een goed geoliede machine. Men heeft hart voor de zaak en streeft naar een goed eindresultaat waarmee iedereen tevreden is.

Wico Gerritsen, projectmanager Direct Solar

De samenwerking met Swigle bevalt mij bijzonder goed. Wat ik vooral waardeer is het grote meedenkend vermogen. Zonder dat ik zelf alles gedetailleerd hoef uit te werken of te specificeren, weten de mannen in een paar gesprekken met mij heel snel tot concrete oplossingen of tot invulling van mijn ideeën en wensen te komen. Het contact met de programmeurs is voor mij als opdrachtgever prettig, laagdrempelig en ook altijd heel erg praktisch gericht. Bovendien is de kennis van de mensen heel breed en deinst men er nooit voor terug om nieuwe technologieën en platformen in de oplossingen mee te nemen.

Pierre Gerrissen, directeur SolarCare BV

Swigle, echte ‘cloudbusters’

Anno 2012 heeft elk zichzelf respecterend IT-journalist, tech-blog en business-magazine het onderwerp ‘cloud-computing’ wel een keer aangesneden. Kern van het verhaal is vaak: als je vandaag de dag niet ‘iets in de cloud’ doet, dan mis je de boot.

Binnen ons bedrijfje Sgoolfotografie.nl werken we al wat langer vanuit die cloud en inmiddels pretendeer ik te weten, wat er zoal met de term ‘cloud-computing’ wordt bedoeld. Maar er gebeurt heel veel in die cloud en echt het fijne weet ik er eerlijk gezegd niet van. En dat is het mooie van ‘cloud-computing’. Dat het eigenlijk best prettig is, dat je er als ondernemer nu een keer niet het fijne van hoeft te weten.

Wat nog veel prettiger is, is dat wanneer je met je bedrijf zo ver bent dat een groot deel van je activiteiten zich in die cloud af gaat spelen, er een bedrijf is als Swigle dat daar wèl het fijne van afweet. Ons bestelsysteem voor schoolfotografen, dat door Swigle is ontwikkeld en wordt gehost, kent de schaalbaarheid van die van een multi-national en onze activiteiten kunnen waar dan ook ter wereld worden uitgevoerd.

Dankzij Swigle staan wij op het punt met ons bedrijf een toekomst in te stappen, waar wij voorheen alleen van hadden kunnen dromen.

Corwin Winkelman, directeur Sgoolfotografie.nl