Voor Natec, groothandelsbedrijf en importeur van allerlei componenten voor zonne-energiesystemen, ontwikkelde Swigle een corporate website met daarin geïntegreerde webshop.

Het aardige van deze site is, dat WordPress en Magento naadloos met elkaar zijn geïntegreerd in één en dezelfde site. De site is volledig responsive uitgevoerd, zodat de vormgeving zich automatisch aanpast aan het device (pc, tablet of smartphone) waarmee de gebruiker de site benaderd. Responsive betekent dan niet dat alle informatie van de ‘grote’ website zodanig in elkaar wordt gepropt dat deze met een beetje goede wil ook nog op een smartphone kan worden gelezen. In plaats daarvan zijn er feitelijk 3 aparte vormgevingen geïmplementeerd die (met een aantal tussenvormen) volledig zijn geoptimaliseerd voor pc, table en smartphone.

De webshop is uitsluitend toegankelijk voor bedrijven/leveranciers die via Natec hun producten voor zonne-energiesystemen bestellen. In het bijzijn van hun eindklant kunnen klanten van Natec in de webshop allerlei specifieke gegevens van het dak van de klant invoeren. Op grond daarvan wordt een advies gegeven over het voor die klant meest optimale productenpakket met daarin alle componenten die voor installatie zijn vereist. De leverancier kan daarbij in de webshop zelf de door hem gewenste marge op bij Natec ingekochte producten instellen, zodat de meekijkende klant meteen de voor hem geldende verkoopprijzen ziet.

 

« Terug naar ons werk Neem contact op »