Sgoolfotografie.nl en OnlineNabestellen.nl nu live

Ede, 5 oktober 2016 – Swigle heeft deze week de nieuwe websites van Sgoolfotografie.nl en de schoolfoto bestelwebsite OnlineNabestellen.nl opgeleverd. Met de nieuwe websites is de capaciteit te verhoogd, zijn de processen verbeterd en hebben ze een compleet nieuwe look & feel. De nieuwe sites zijn bovendien volledig responsive.

Op de nieuwe sites kunnen schoolfoto’s eenvoudig en snel besteld kunnen worden. Foto’s kunnen nu in elk gewenst formaat besteld worden en ook is het mogelijk om foto’s op andere producten, zoals smartphone covers en canvassen, te laten afdrukken. Centraal staan gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid (SEO), performance en de mogelijkheid tot pulse en combinatie-acties. De websites zijn responsive gebouwd waardoor ze optimaal werken op tablet en mobiele telefoon. De sites bieden alle soorten bezoekers heldere informatie; aan zowel mensen in het onderwijs als aan ouders en hun geportretteerde kinderen. Veiligheid en personalisatie spelen uiteraard ook een grote rol en enkel de foto’s van eigen kinderen zijn te zien en toegankelijk door middel van een unieke download- en QR-code.

Centraal op de nieuwe site staat “Super Stan”. Super Stan is een klein mannetje met een zwart-geel-rode cape en een glimmende bos oranje haar. Stan is de gastheer van Sgoolfotografie. Hij beantwoordt vragen over de sgoolfotografen en helpt je met je order. Hij geeft je, als een heuse virtual assistent, meer informatie over producten en geeft tips, adviezen en van tijd tot tijd leuke aanbiedingen. Super Stan is een goed voorbeeld van de aanpak van Sgoolfotografie: “alles behalve 13 in een dozijn, lekker fris en met een dikke knipoog!”, zegt Corwin Winkelman, oprichter van Sgoolfotografie.

Sgoolfotografie.nl is een full-franchise concept voor schoolfotografen. De aangesloten franchisenemers zijn van huis uit portretfotografen, hebben doorgaans een vakopleiding gevolgd en zijn bijzonder ervaren in de fotografie van kinderen. Het team van ervaren professionals stelt zich ten doel om van ”schoolfotografie, echte fotografie te maken”.

“Wij zijn zeer tevreden over de opgeleverde sites en zijn helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. We werken al een aantal jaar met veel plezier met Swigle samen en ook nu verliep de samenwerking zeer goed. Het vorige bestelsysteem is ook door Swigle ontwikkeld en heeft zich bewezen als robuust, snel en schaalbaar. Swigle laat keer op keer zien hoe je hoogwaardige dienstverlening combineert met pro-actief meedenken en korte lijnen. Door hun betrokkenheid voelde de samenwerking niet als het inzetten van een externe ontwikkelclub, maar voelde het alsof we sparden met onze een eigen interne ontwikkelafdeling”, aldus Corwin Winkelman.

Bezoek de sites op:
http://www.sgoolfotografie.nl/
http://www.onlinenabestellen.nl/