Swigle breidt uit met nieuwe medewerker

Remko van Bezooijen versterkt het team als Software Engineer

Ede, 15 februari 2017 – Swigle Interactive BV heeft deze week een nieuwe medewerker aangetrokken: Remko van Bezooijen. Hiervoor werkte Bezooijen ondermeer als Software Engineer bij Mall-Connect en C.A.K. Groep.

Remko van Bezooijen trad afgelopen maandag, 13 februari, in dienst bij Swigle. Hij vervult binnen de organisatie de rol van Software Engineer. Remko heeft ruime ervaring als Backend Specialist en Engineer. Na zijn opleiding IT Software Engineering aan de Universiteit van Rotterdam studeerde hij “Computer Science en Game & Media Technology” aan de Universiteit van Utrecht. Hij deed veel werkervaring op in het veld bij o.a. Khaeon Games, C.A.K. Groep en Mall-Connect.

Van Bezooijen is erg blij met zijn nieuwe functie. “Swigle is een kleine, flexibele IT-club met aansprekende klanten en projecten. Daarnaast lopen de diensten uiteen van het ontwikkelen van websites en webshops tot het bouwen van apps en het verzorgen van hosting. Swigle is bovendien gespecialiseerd in uitdagende maatwerk ICT projecten.“

Jelmer van Dulst, directeur bij Swigle, is erg blij met de komst van Remko. “Remko is een all-round IT’er met ruime ervaring op het gebied van Web Services, PHP, XML, JSON, C++ en C#. In zijn vorige functies heeft hij veel apps, web applicaties en backend koppelingen ontwikkeld. Deze kennis is direct inzetbaar op de nieuwe en lopende projecten bij Swigle.”

Bekijk hier Remko’s profielpagina.